Legyen idén magyar a legszebb zenei tematikájú bélyeg!

2019. április 29. MagyarPosta

2019-ben is megvan minden esély arra, hogy magyar bélyeg nyerjen! Talán ismerős lehet a felhívás, hiszen tavaly is indult magyar bélyeg a legszebb zenei tematikájú bélyeg versenyben, ahol ezüst érmet nyert.

bernstein_fdc.jpg

Az idei magyar versenyző a Leonard Bernstein születésének 100. évfordulóját köszöntő – a szavazási oldalon 61-es sorszámot viselő – alkalmi bélyeg. A nemzetközi hírű amerikai zeneszerző - a 20. század egyik legnagyobb karmester egyénisége, a televíziós zenei ismeretterjesztés műfajának megteremtője egyben kiváló zongorista - tiszteletére kibocsátott bélyeg Nagy Péter grafikusművész tervei alapján az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.-ben készült.

A szavazás menete:

  1. A www.motivgruppe-musik.com oldalon a piros színű „>>>Wählen Sie die schönste Musikbriefmarke 2018 <<<” feliratra kell kattintani.
  2. A kínálatból kiválasztani a három leginkább tetsző bélyeget és a „Zum Abstimmungsformular (neues Fenster)” ikonra kattintani.
  3. Itt kell megadni a sorszámát a három kiválasztott bélyegnek (a magyar sorszáma a 61-es), továbbá a szavazó nevét, e-mail címét és országát. Ezt követően az „Absenden” mezőre kell kattintani. Ezzel meg is történt a szavazás.
  4. A megadott e-mailcímre a szavazásról egy visszaigazoló e-mail érkezik.

A szavazatokat 2019. július 31-ig várják a szervezők. Szavazz te is, hogy idén magyar legyen a legszebb bélyeg!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr214793060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása