A Posta ingyen kézbesíti a kisiskolások képeslapjait

2019. július 02. MagyarPosta

„Üdvözletem küldöm a nyaralásról! Nagyon jól érzem magam! Puszi” - Sokunk számára ismerősen csengő mondatok ezek. Vagy azért, mert magunk is leírtuk gyerekkorunkban jópárszor, amikor táborban vagy a nagyinál nyaraltunk, vagy azért, mert mi kaptuk, kapjuk csemetéinktől a rövid, de mindennél többet érő üzenetet.

kajla-500px.jpg

Hiszen ez a pár sor azt jelenti, hogy megnyugodhatunk, gyermekünk egészséges és élvezi a nyaralást, egyúttal pedig jólesően vehetjük tudomásul, hogy fontosak vagyunk számára annyira, hogy megvegye a képeslapot, megírja, felbélyegezze, és elküldje nekünk.

Idén nyáron most felnövő generációt is szeretnénk megismertetni a képeslapírás értékével és kedvet csinálni ahhoz, hogy ha örömöt akarunk szerezni a családtagjainknak, barátainknak, vagy egyszerűen az élményt akarjuk megosztani velük, akkor ne csak telefont, hanem olykor tollat is ragadjunk. Idén júliusban és augusztusban a képeslap- és bélyegvásárlás terhét levesszük a kisdiákok válláról.

A Magyar Turisztikai Ügynökség „Hol vagy, Kajla?” kampányában Kajlát, a virtuális kölyökkutyát követve országszerte 41 látványosságnál és további számos turisztikai ponton kapnak ingyenesen Kajla képeslapot az alsó tagozatos kisiskolások, így elegendő csak megírni, egy levélgyűjtőbe bedobni a lapot. A gyermekek összesen 41 nagyszerű helyet fedezhetnek fel Kajlával, miközben folyamatosan bővül a tudásuk az országról. A 41 látványossághoz, 41 féle képeslap készült, az alábbi képeslapsorozattal kedvet kaphat bárki arra, hogy családjával felkerekedjen, meglátogassa Magyarország csodáit, és az élményeket megossza egy képeslapküldésével.

A képeslapokat a Facebook oldalunkon lehet megtekinteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr7114922692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása