3+1 dolog, amit a Postára bízhatsz a nyaralásod alatt

2019. július 08. MagyarPosta

Voucher kinyomtatva, csomagok összepakolva, víz, villany lezárva, virág megöntözve. Látszólag minden adott, hogy nyugodtan indulhass a jól megérdemelt nyári pihenőre. Aztán amint kilépsz a kapun, szemed sarkában bevillan a postaláda, és rögtön vele a kérdés is: mihez kezdj leveleiddel, amíg távol vagy? Mert ugye nem lenne jó arra hazaérkezni, hogy nyaralás alatt az otthonod besurranó tolvajok prédája lett, s a rövid pihenőt hosszú ügyintézés kövesse!

link-hoang-uoqar2poxmo-unsplash_500x285px.jpg

Adj kulcsot a szomszéd néninek? Biztosan akarod, hogy legszemélyesebb ügyeidbe így (is) bepillanthasson? Vagy kérd meg barátaidat, akik kelletlen mosollyal vállalják, hogy minden nap még egy plusz kört tegyenek munka után, míg te a lábadat lógatod?

Vagy kockáztatsz mégis, és hagyod gyűlni a számlaleveleket, értesítőket, képeslapot, míg a tömött postaláda egyszer csak azt kiállja: „Nincsenek itthon, szabad a pálya!”?

Egyszerű a válaszunk mindhárom kérdésre: Ugyan, bízd inkább a Postára!

Annyi a teendőd, hogy az elutazásod előtt megrendeled a postán valamelyik Kényelmi szolgáltatásunkat!

  1. Kérhetsz Utánküldést, ezesetben küldeményeidet az általad megadott címre kézbesíti a postás.
  2. Rendelhetsz Ismételt kézbesítést is, amikor te határozhatod meg, hogy a küldeményt mikor és hol szeretnéd átvenni.
  3. A Küldeményőrzés szolgáltatással pedig a leveleket legfeljebb 30 napig megőrzi a posta, ezt követően pedig átveheti a címzett személyesen, vagy kérheti a kézbesítésüket.

Mindhárom szolgáltatás személyesen rendelhető meg, de ha van hűségkártyád a Magyar Postánál, akkor online is igénybe veheted a számodra legideálisabb szolgáltatást! Bármelyiket is választod, nyugodtan utazhatsz!

Ha a postádat már biztonságban tudod, és te is megérkeztél az úticélodra, ideje megörökítened az élményt! Az Instagram is trendi, de azért saját fotóból egyedi képeslapot küldeni 2019-ben, az az igazán menő!

+1: Sender! Ismered?

Nincs annál nagyobb öröm, mint amikor címzettünk ennyire személyes, egyedi képeslapot talál a postaládájában. Ehhez elegendő letöltened a Sender applikációt, tetszés szerint megszerkeszteni a képet, sőt még különböző filterekkel is cizellálhatod a remekműved! Majd címzés, üzenetírás, mentés - a posta pedig nyomtatja és hagyományos papír képeslapként kézbesíti. Az elsőt ráadásul ingyenesen!

Androidosként innen, iOS felhasználóként pedig innen töltheted le a Sender applikációt.

Kellemes nyaralást!

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr714931542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása