Új funkciók a posta mobil appban!

2015. július 30. postas_nick

A Magyar Posta tavaly megjelent, nagy sikernek örvendő mobil alkalmazása új szolgáltatásokkal bővült.

02.jpg

A postakeresőben júliustól megtalálhatók a Posta pénzügyi és biztosítási szolgáltatásai, továbbá a csekkbefizető automatákra és a bankkártyás csekkbefizető helyszínekre is szűrhetnek a felhasználók. A szűrési feltételek között helyt kaptak a hosszított nyitvatartású és a szombati nyitvatartású posták, erre a felhasználók visszajelzése alapján kiemelt igény volt.

Az applikációban mostantól információt kaphatnak a felhasználók az egyes posták leterheltségről is (Leterheltségjelző), s ennek pontosságáról visszajelzést is küldhetnek a Posta részére.

A díjkalkulátor funkcionalitása is bővült, melynek köszönhetően a korábbi belföldi termékek mellett már a nemzetközi levél és csomag küldemények költségei is megtekinthetőek.

Teljesen új funkcióként a Posta Biztosítón keresztül mostantól utasbiztosítást is köthetnek az ügyfelek.

Az applikáció fejlesztése folyamatos, a tervek szerint a jövőben még több megoldással fog bővülni a mobilon elérhető szolgáltatások köre, s várhatóan még az idei évben újabb szolgáltatások is megjelennek. Végül, de nem utolsó sorban a Magyar Posta szem előtt tartja a magyarul nem beszélő ügyfelek igényeit is, így a teljes alkalmazás (beleértve minden funkciót és a szórakoztató játékokat is) angol nyelven is elérhető.

Az alkalmazás letölthető iOS és Android alapú készülékekre.

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr497665492
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása