Mutatós és mókás levelesládák

2014. május 10. postar

Legtöbben nem igazán fordítunk figyelmet arra, hogy is néz ki a postaládánk, elsősorban az a fontos, hogy funkciójának eleget tegyen. Pedig akár egy levelesládának is lehet egyénisége, lehet nagyon dizájnos, így ékítve akár a kertet, felhajtót, kapu külsejét, vagy egyszerűen jókedvre deríti a szomszédot és a postást is.

nő.jpg

Összegyűjtöttünk néhány érdekes példát. Humorosakat: állatosakat, különös tekintettel a tehenekre. Kissé morbid darabokat és művészi kivitelezésűeket egyaránt. 

Ausztráliában formatervezést tanuló diákok álltak neki a feladatnak méghozzá téglából. A diákok elengedték a fantáziájukat, és mint nyilatkozták, a postaláda nyugodtan lehet a házdizájn szerves része vagy éppen merészen el is üthet, hogy egy kis szabadságot, önkifejezést adjon akár a ház gazdájának.

 

Aztán lehet újrahasznosítani is, hordókat és mikrót, de még erősítőt is. 

Ezekből az anyagokból aztán időnként "bádogember" lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr986142110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása