Manapság már a pimasz kutyák is bocsánatot kérnek!

2018. július 09. MagyarPosta

Bear és Bull keverék kutyusok, akiket Carol 6 éve fogadott örökbe. Bár sok figyelmet kapnak, a ház környékét és az udvart sokszor háborús övezetté alakítják: a csöveket szétkapják, megrágják az ajtókat és már három fűnyírót is tönkre tettek.

blogra_kepeslap.jpg

Nemrég a csibészségek listájára egy postás is felkerült. A gyanútlan kézbesítő csak a munkáját végezte: bedobta a postaládába a leveleket, és már autózott is volna tovább, ámde a kutyák elfoglalták az utasteret, és éppen a gondosan elkészített ebédjét fogyasztották.

A postás nem volt bosszús, viszont aggódott az ebekért, és az alábbi üzenetet hagyta a gazdájuknak:

„Hello, kiszálltam a kocsiból, hogy bedobjam a küldeményedet a postaládába, és addig a kutyáid bemásztak a járgányomba. Megették az ebédemet, amiben volt tojás, répa és tökmag. Nem tudom, hogy elrontották-e a gyomrukat, mindenesetre jobb, ha tudsz róla!”

Ez a figyelmesség teljesen meghatotta a gazdit, és a következő kézbesítéskor gondoskodott az ebéd pótlásáról és egy bocsánatkérő levélről, amelyen ez olvasható:

blogra_level.jpg

„Sajnáljuk, hogy megettük az ebédedet! Köszönjük, hogy megosztottad velünk! A gazdánk üzeni, hogy hálás a figyelmeztető üzenetért. Mi annyira nem, mert eléggé kikaptunk.”

Forrás: thedodo.com

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr6914102661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása