Je t'aime - Valentin napi bélyegek

2017. február 13. postas_nick

Idén a Balmain divatháznak köszönhetően stílusos, divatos szerelembélyegekkel küldhetünk üdvözletet. Valentin-napra fel! balmain_la-poste-stamps-2017-.jpg

A Francia Posta 2000 óta minden évben, Valentin nap közeledtével szív alakú bélyegeket bocsát forgalomba. Évről évre más tervező, általában valamilyen híres divatház ötleteit használják fel a bélyegképekhez. Így jelentek meg korábban a Lacroix, Givenchy, Chanel, Cacharel, Hermès stb. divatházak tervei a bélyegeken.

Idén a Balmain divatház művészeti igazgatója tervezte meg a Valentin napi bélyeget, melynek grafikai ábrázolása egyszerre modern és barokkba hajló, a pasztellszíneket a fekete-fehér mintákból alkotott motívum egészíti ki. A tervező örült a lehetőségnek, hogy a La Poste bélyegén örökíthette meg a divatház stíluselemeit, közelebb hozva ezzel a francia „luxust” a nagyközönséghez. A Valentin napi küldeményeknek pedig mindenképpen ünnepi külsőt kölcsönöz az alkalmi bélyeg, amely már január vége óta kapható a postákon, illetve a La Poste online butikjában.

10374793920542.jpg

Forrás, fotók: La Poste

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr8112240348
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása