A kéményben ragadt levél

2015. december 21. postar

Szinte mesébe illő történet esett meg Angliában, ahol egy a Télapónak szánt levél 70 év után került elő egy kéményből.

kemeny_level.jpg

Kőművesek találtak meg Cavershamben egy Télapónak írt levelet a kémény felújításakor, 70 évvel a levél születése után, írja a BBC. Írója, egy mára idős férfi, akkoriban 6 év körül volt. David Haylock elmesélte, hogy tisztán emlékszik, amikor édesanyjával feltapasztották a kéménybe a levelet, és azt remélték, a huzat majd kiviszi, elviszi a címzettnek.

A férfi unokái nagyon meglepődtek a talált kincsen, hiszen ők már e-mailben írnak a Télapónak. A kőműves, aki megtalálta, beteljesítette a gyerekkori vágyakat, így a kívánságlistán szereplő dob, egy doboz kréta, katonák és indiánok, papucs, nyakkendő és tolltartó kíséretében adta át a levelet az írójának, aki azonban vár karácsonyig az évtizedek óta várt csomag kibontásával, hogy teljes legyen a varázslatos élmény.

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr808188570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása