Star Wars kegyhellyé változtatta házát a postás

2015. december 15. postar

Nemcsak a postás, hanem a brit posta is Star Wars lázban ég. Ősszel ugyanis egy különleges bélyegsorral rukkoltak elő.

star_wars_postas.jpg

Már csak két nap és a legelszántabb rajongók várakozása teljesülhet, hiszen a mozikba kerül a Star Wars filmek közül a hetedik, Az ébredő erő címmel. A filmet hatalmas felhajtás övezi, már hónapok óta tele a média a csöpögtetett információkkal, előzetesekkel és az üzletek is tele vannak minden formában a filmhez kapcsolódó termékekkel, legyen szó akár élelmiszerekről vagy játékokról.

Egy brit postás 150 ezer fontot, vagyis körülbelül 66 millió forintnak megfelelő összeget költött el mindenféle Star Wars tárgyakra. Dave Oldbury gyerekkora rajongó és gyűjtő, így mára az egész háza egyfajta Star Wars kegyhellyé változott. Gyűjteményében filmplakátok, könyvek, játékok és nem kevesebb, mint 9000 aláírás is helyet kapott, köztük például Sir Alec Guinessé is. Az évek során a fél világot bejárta kedvenc filmjéhez kapcsolódó tárgyak után kutatva, amelyekből nagyjából 3000 darabot gyűjtött össze.

Most pedig más rajongókat is szeretne bevezetni a titokba, így 35 fontért eltölthetnek nála egy éjszakát azok, akik szeretnének osztozni az érzésben, hogy egy Star Wars univerzumban tölthetik az időt. Ráadásul a postás azt is ígéri, hogy megosztja vendégeivel a bennfentes infókat, amelyeket a sztárokkal való találkozásai során szerzett.

kepek.jpg

Aki további memorabíliákra szeretne szert tenni, a brit posta különleges, 18 bélyegből álló sort adott ki a legújabb és a korábbi szereplőkkel, amelyekről korábban ITT írtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr438172196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása