Star Wars régen és ma

2015. szeptember 16. postar

Nem akármilyen bélyegsorral rukkol elő a brit posta októberben. Örülhetnek a Csillagok háborúja filmek rajongói, ugyanis a 18 képből álló bélyegsor alkalmat ad a nosztalgiára, és az izgatott várakozásra egyaránt. A bélyegeken az előző hat részből és a legújabból egyaránt láthatunk karaktereket.

darth_vader.jpeg

Még a nem fanatikus rajongóknak is ismerős arcok az eredeti sorozat szereplői, Harrison Ford mint Han Solo, Mark Hamill mint Luke Skywalker és természetesen Carrie Fischer Lea hercegnőként.

A Star Wars 7. része, Az ébredő erő Magyarországon a karácsonyi szezonban, december végén kerül a mozikba. Ugyanakkor szerte a világon, okos marketing tevékenységgel már hónapok óta építik fel a várakozást a bemutatóig. A kiszivárgott részletekkel a forgatásról, a színészekről, a történet alkotóelemeiről, aztán a trailerekkel, amelyek éppen csak egy kis bepillantást adnak a film képi és hangulati világába, hogy még jobban felcsigázzák a nézőket, már jó előre. Ennek a várakozásnak a részei a bélyegek is, amelyek igazán szép, művészi kivitelezésben készültek el.

keretes.jpg

Mindenféle variációban megkaphatók lesznek, a gyűjtőknek alighanem a legszebb és legexkluzívabb darab a keretbe helyezett, a szereplőket ábrázoló, 12 bélyegből álló sor lehet, amelynek háttere a Tatuin-bolygó, és természetesen nem maradhat le róla az emblematikus Star Wars felirat sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr217789722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása