Engedd szabadon a fantáziád!

2015. október 06. postar

Erre biztat a bélyeg, melyet a kanadai posta adott ki. A bélyeggel a gyerekkori mese, játék és fantázia fontosságára hívják fel a figyelmet, az eladásokból származó bevételekből pedig számos gyerekprogramot szeretnének támogatni.

gyerekbelyeg.jpg

A cél, hogy minden kanadai gyereknek biztosítsák a boldog és egészséges gyerekkort, valamint egy olyan őket körülvevő közösséget, amely támogatja őket és törődik velük. A bélyegképen egymásnak mesélő gyerekek láthatók, akik egy igazi bújóhelyen, egy ágyneműből épült bunkerben húzódnak meg, ahol átadhatják magukat a fantázia és a mese világának.

Az alapítvány 2015-ben már 1.2 millió dollárt osztott szét 107 közösségi kezdeményezésre, többek között nyári táborra sajátos nevelési igényű gyerekeknek, tinédzserek mentális egészségének támogatására, krízis konzultációra, játszótérre, valamint az analfabetizmus felszámolására.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr627895684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása