Még több automatát!

2014. augusztus 11. postar

Ha ilyen kívánságunk lett volna, akkor most teljesült. Még több helyen lehet átvenni a csomagjainkat, akár a nap 24 órájában. Arról már májusban beszámoltunk itt a blogon is, hogy a Posta csomagautomatákat helyezett üzembe 26 forgalmas helyen, országszerte, hogy így akár kézbesítési és nyitvatartási időn kívül is, saját életritmusunknak megfelelően átvehessük a csomagunkat.

csomagautomata_1.jpg

No, hát ez a szám most bővült. Lehet, hogy már a ti közeletekben is van! Így, ha rendelsz, nem kell otthon várni a csomagos postást, vagy dühöngve szemrevételezni az értesítő cédulát, hogy mehetsz vissza a postára átvenni a küldeményt. Hanem már rögtön a rendelésnél kérheted automatába, így egyszerűbb az élet, feltéve, ha van a közeledben ilyen.

A lehetőségek száma 9-cel bővült, így már 35 helyen lehet az országban csomagot, automatából, átvenni. A legutóbbi „adagot” július végén helyezték üzembe, az egyik nagy áruházlánc üzleteinél. Így akár vásárlással is összeköthetjük az átvételt.

Ezzel már 10 helyszínen üzemel csomagautomata a fővárosban, Debrecenben, Miskolcon és Szegeden kettő-kettőre bővült a számuk és ebben a fejlesztési ütemben telepített Egerbe, Szombathelyre, Kecskemétre és Sopronba. Az igények alakulása szerint pedig további automaták telepítését is tervezik.

Persze ezeken kívül, az eddigi helyeken is át lehet venni a küldeményeket, összesen 2700 ponton az országban. A cégnek fontos is, hogy rugalmasan alkalmazkodjon az ügyfelek igényeihez, annak érdekében, hogy továbbra is a csomagküldési piac csúcsán maradhasson, ami nemcsak Magyarországon, hanem az egész világon a posták számára a menekülő útvonal a csökkenő levélforgalom mellett. 2013-ban rekord mennyiséget 11.5 millió csomagot kézbesített a Posta.

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr796595467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása