Ezüst bélyeget hozott forgalomba az Észt Posta

2018. február 20. MagyarPosta

Az Észt Köztársaság 100. évfordulója alkalmából különleges bélyeget hozott forgalomba az Észt Posta. A színtiszta ezüstből készült postai bélyegen Észtország címere látható.

pure-silver-stamp-centenary-of-estonia-l.jpg

A különleges bélyeg névértéke 10 euró, mérete 28x38 mm, súlya 1,2 gramm. Az első néhány száz centenáriumi bélyeghez egy elegáns ajándékdoboz is dukál. A neves évfordulóra kiadott bélyeget a híres bélyegtervező, Indrek Ilves álmodta meg. Az Észt Posta nyilatkozata szerint az Észt Köztársaság 100. évfordulója egy nagyon különleges alkalom, így ez az egyedi, színtiszta ezüst bélyeg méltó emléket állít a történelem e fontos pillanatának.

Forrás: https://www.stampnews.com/stamps/stamps_2018/stamp_a-pure-silver-stamp-will-mark-100th-anniversary-of-estonia-a-special-collectible-stamp-is-to-be-released.html

 

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr3813684632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása