A legjobbat keressük

2017. szeptember 11. postas_nick

Sokféle definíciója lehet a jónak, mi most a postait keressük. Szerintetek ki a legkiválóbb munkatársunk? Ki a Postás Példakép?
ppd_blog.jpg

Idén a Magyar Posta fontos jubileumhoz érkezett - kereken 150 évesek lettünk. Az emlékévben sok programmal készültünk országszerte, hogy a lakossággal, ügyfeleinkkel együtt ünnepelhessünk.

Most - megkoronázva az éves eseménysorozatot - egy olyan pályázatot indítottunk útjára, aminek célja a postás munkatársak teljesítményének és emberi hozzáállásának elismerése. Ezért indult el a Postás Példakép Díj, ami a legkiválóbb postást illeti majd. A lakosság és a postások számára egyaránt nyitott akcióban bárki jelölhet, hogy ki a legérdemesebb a díjra, ha megindokolja egy jellemző történet elküldésével.

A beérkezett jelöléseket egy szakmai zsűri bírálja el, a lejobbakat pedig bemutatjuk honlapunkon. A közönség ezen az oldalon szavazhat majd a kedvencére, szeptember 22-től.

Vajon ki lehet a legkiválóbb postás?

Nagyon sok kiváló ember, különleges munkatárs dolgozik a Posta kötelékében, ami persze Magyarország egyik legnagyobb foglalkoztatójánál nem is csoda. Szerencsére már most sok érdekes történet, értékes jelölés érkezett hozzánk Facebookon, postai úton, illetve a hivatalos jelölő oldalon keresztül is. Azonban még tart a jelölő időszak, s kíváncsiak vagyunk a véleményetekre!

Te ismersz olyan postást, akit egy egész országnak érdemes lenne megismernie? Írd meg nekünk röviden szeptember 15-ig, hogy miért, s jelöld őt a díjra, ha a te jelölted nyer, te is nyerhetsz!

Részletek: Postás Példakép Díj
kepvalogatas_fb_cover_v2.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr9312810056
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása