TOP10 ajándéklista a brit postától

2016. december 16. postas_nick

Idén is elkészült a brit karácsonyi ajándéklista a gyerekek Mikuláshoz írt levelei nyomán, a Royal Mail most közzétette.santa.jpg

Az Angol Posta szokásához híven idén is összeállította a gyerekek karácsonyi kívánságlistáját, amelynek alapjául azok a levelek szolgáltak, amiket a gyerekek írtak a Mikulásnak. A Royal Mail már 53 éve van abban a különleges helyzetben, hogy a Mikulás levelezését kezeli, egyedülálló bepillantást engedve ezzel a gyerekek karácsonyi kívánságaiba.

Immár harmadik éve a LEGO a legnépszerűbb kívánság, újdonságként a második helyen a roller, míg a harmadik helyen a bicikli foglal helyet. Idén is népszerű a mobiltelefon, ami most a negyedik helyre került a listán, de olyan új kívánságok is megjelentek, mint a Star Wars fénykard vagy a háromemeletes Barbie-ház.

A különleges gyereklevelek a kéréseken kívül sok esetben érdekes, a Mikulás felé intézett kérdéseket is tartalmaznak. Sokan kíváncsiak például arra, hogy világkörüli útja alatt hány süteményt eszik a Mikulás, hogyan kézbesíti egy éjszaka alatt az összes ajándékot, vagy hogy szeret-e Mikulás lenni.

Forrás: Royal Mail

Forrás és fotó: Chronicle Live

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr4612016935
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása