Extrém küldemények

2015. szeptember 19. postar

Forró pite, aranyhörcsög vagy ötszáz Barbie baba. Mi a közös bennük? Az, hogy ezeket a tárgyakat, illetve élőlényeket a brit és az amerikai postán próbálták feladni az ügyfelek.

pie_1.jpg

Az emberek egészen merészeket mernek álmodni, ha arról van szó, hogy valamit el kellene juttatni A-ból B-be. Az már akár egy kissé morbidnak is tekinthető az a brit történet, amikor egy házaspár a halott macskáját szerette volna maga után küldetni, mert szerettek volna tőle elbúcsúzni, írja a metro.co.uk. A házi kedvenc éppen akkor múlt ki, amikor gazdái elutaztak. 

Egy talán kissé túlgondoskodó anya pedig azon melegében küldte volna el fiának a húsos pitét. Egy másik aggódó anyuka pedig a lányát postáztatta volna haza az osztálykirándulásról, mert a gyereknek honvágya volt. 

Ugyanakkor az Egyesült Államokban már „sportot”, sőt versenyt csinálnak abból, hogy ki tud bizarrabb dolgot elküldeni postával a „Fura Postai Csomagok” versenyére. A feltétel, hogy a küldeményeket nem lehet csomagolni, és közvetlenül az adott tárgyra kell elhelyezni a címzést.

A 2014-es győztes egy olyan fatönk lett, amelyben egy patkó volt elrejtve. A fa kidőlt egy viharban, majd mikor feldarabolták megtalálták benne a patkót. A legjobb tárgyak a „Hiszed vagy sem” Ripley Múzeumba kerülnek. A farönkön kívül szerepelt még a felhozatalban művégtag, állatkoponya, WC papír guriga, egy darab fa megcímezve és természetesen a feliratozott melltartó sem maradhatott ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr197799538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása