Titkos üzenet a Postamúzeumból

2015. május 29. postar

Keresve sem találhatunk jobb helyet egy nosztalgikus üzenet „elküldéséhez”, mint a Postamúzeumot. A TNT együttes Titkos üzenet című számát dolgozta fel a Créme de la Pop a francia swing stílusában, a klipet pedig stílusosan a távközlés hajdan használatos eszközei között forgatták, amikor az üzenet még nem e-mailben és sms-ben, hanem levélben illetve a telefonközponton keresztül jutott el a címzetthez. 

titkos_uzenet.jpg

A múzeum interaktív része pedig tökéletes hátteret szolgáltatott a régies hangulatú videóhoz. Hiszen az ablak mögé beülhetett, sőt a telefonközpontot is kapcsolhatta a postáskisasszony, Csobot Adél, Gál Csaba Boogie szortírozta a leveleket, ideális háttér volt a régi postás autó, amelyen az együttes eljátszotta a dalt - Kertész Csaba (gitár, vokál, banjo), Kövér Kristóf (gitár, vokál), Boros Gábor (bőgő) és Földesi Attila (washboard).

Azt már mindenkinek a fantáziájára bízzuk, hogy kitől, kinek a szól az a bizonyos titokzatos üzenet…

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr177494794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása