Gyűjtsd a csomagokat! - játssz a PostaApp-pal!

2014. november 23. postar

Azon túl, hogy nyomon követhetjük a csomagunkat, informálódhatunk, sőt csekket is befizethetünk a Posta mobil alkalmazásával, most már szórakozásra is van lehetőség. „A Szállítók” nevű játékkal akár nyerni is lehet: „hAPPold a csomagot” – virtuális csomagok kézbesítője lehetsz.

posta2_1.jpg

A játék élménye pedig akkor az igazi, ha nem egyedül játszik az ember, úgyhogy érdemes csapatokat alapítani, a Facebookon keresztül. Sok idő nincs gondolkodni, mert a nyereményekért csak november 19 és 29 között lehet indulni. Az a három csapat, aki a játék zárásakor a csapat toplista élén van, szállást és utazást is magában foglaló koncertcsomagot nyer a Passenger együttes londoni koncertjére!

Ez persze nem sikerülhet mindenkinek, de nem kell elkeseredni, további száz csapat nyerhet még ajándékot. Az első 100, legalább 10 pontot gyűjtő csapat tagjai fejenként 1000 Ft értékű Shopline elektronikus könyvutalványt kapnak.

A játékban egyszerű a feladat: postahelyeket, MOL posta pontokat és a csomagautomatákat felkeresve a telefonokkal virtuális csomagokat vehettek fel és tehettek le a felvételtől különböző helyeken. Természetesen térkép segít a navigálásban és a postahelyek felkeresésében. Ha sikerül a csomagot eljuttatni egyik postahelyről a másikra, azért pontot kaptok. Minél többet kézbesítetek, annál több pontot lehet összegyűjteni a nyeremény megszerzése érdekében! Ugyanakkor a csapatok egymástól rabolhatnak is, ezért mindig résen kell lenni! Kik lesznek a legeredményesebb szállítók?

Indulhat a verseny a csomagokért! Figyeljétek a telefonokat, mert az app rendszeresen push üzenetekkel és toplistákkal is segíti a küldetés teljesítését!

A játékkal kapcsolatos további információkés a játék hivatalos játékszabályzata a játék időtartama alatt a www.postaapp.hu oldalon olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr56916529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása