11 évig bukdácsolt a palackposta

2015. augusztus 06. postar

Egy 9 éves norvég kisfiú palackpostát bocsátott tengerre 2004-ben. Küldeményét most látta viszont a Facebookon az után, hogy egy svéd család megtalálta.

palackposta_1.jpg

Fotó: Facebook 

Az üzenetben azt írta: „Egy fiú vagyok, aki szeret trambulinozni. Hermannak hívnak, 9 éves vagyok.” A 32 éves Sarah Hoffmann és családja igencsak meglepődött, amikor vitorlázás közben kikötöttek egy északi szigeten, Göteborgtól nem messze, és a sziklák között megakadva megtalálták a palackpostát. Mint azt a Localnak nyilatkozta, az üzenet tökéletesen olvasható volt, mintha aznap írták volna, pedig a dátumból kiderült, hogy már jó pár éve sodródik a tengeren. A családnak az egész egy izgalmas kaland volt. 

Ami még érdekesebbé teszi a történetet, hogy mindez három éve történt, akkor posztolta is a képet a Facebookra, de nem kapott rá különösebb reakciót. Most az emlékek között újra feljött a poszt az idővonalán, amit újra kitett, és kérte az ismerőseit, hogy osszák meg. Olyan sikerrel járt a kérés, hogy több mint 9000-en osztották meg a képet 24 óra alatt, ami el is jutott ahhoz a bizonyos Hermanhoz. 

Herman Andreas Brunbäck Larsen mindössze egy üzenetet küldött palackpostával életében, és nem gondolta, hogy ekkora közfigyelmet keltő történet bontakozik ki a gyerekkori játékból. Abba is beleegyezett, hogy valamikor a nyár folyamán találkozik a Hoffmann családdal, ahol két gyerek várja nagyon az izgalmas kaland utáni személyes találkozást az üzenet írójával. 

Nemrég egy palackpostával küldött szerelmes üzenet célba éréséről írtunk, amit egy amerikai kisfiú talált meg, és éppen a nagyapjának szólt.

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr497680434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása