Bankkártyával fizethetünk a csomagautomatánál

2014. október 20. postar

Így már akkor sincs gond, ha utánvéttel akarunk fizetni, ugyanakkor nem tudjuk otthon várni a csomagot. A csomagautomatáknál már az összes chipes és mágnescsíkos kártyával lehet fizetni, amikor felvesszük a küldeményt.

csomagautomata_3.jpg

A fizetést, történjen akár VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro vagy American Express bankkártyával, gyorsan el lehet intézni az érintőképernyős terminálon keresztül, és már vihetjük is a megrendelt árut.

Így kétszeresen jól járunk, nem is kellett otthon ülni, a postást várva, és nem is kellett előre fizetni, csak amikor a csomag már a megérkezett.

A Magyar Posta egyre több webáruházzal áll szerződésben, amelyek sokszor ingyenes szállítást is ajánlanak, ha az automatán keresztül vesszük át a csomagot. Az eddigi 35 mellé, az év végéig további 15 automata telepítését tervezik, sőt már nem csak átvenni, hanem feladni is lehet majd csomagot ilyen módon, hogy a dolgok minél egyszerűbben bonyolódhassanak.

A csomagautomata kézbesítésről hasznos információkat talál az automaták hivatalos weboldalán: www.csomagautomata.hu.

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr676810519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása