Zenélő postaláda az Egyesült Királyságban

2018. december 07. MagyarPosta

A Royal Mail zenélő postaládát állított fel négy városban a királyság területén. Ha éppen Londonban, Cardiffben, Belfastban vagy Edinburgh-ben jársz a karácsonyi időszak alatt, érdemes felkeresned a csilingelő postaládát. Hamar felismered, hiszen gyönyörű festett hópelyhek és hólepel díszíti a különleges levélgyűjtőt.

 

singing_postbox.jpg

 

A postaláda a legnépszerűbb karácsonyi dalokkal köszönti a levélfeladásokat, de vannak olyan szerencsés emberek, akiknek a Mikulás kíván kellemes karácsonyt!

Az angol posta egyik vezetője, Simon Barker így nyilatkozott az eseményről: „Fontos számunkra, hogy decemberben karácsonyi hangulatot is kézbesítsünk. A készülődés során mindenképpen szerettünk volna egy kis játékosságot is belevinni az ünnepi küldemények feladásába.”

 

Forrás: dailymail.co.uk

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr514452476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása