Üzenj te is lemezborítóval!

2018. június 04. MagyarPosta

Korábbi blogbejegyzésünkből megismerhetted, hogy mi az a mail art. Ha szívesen gyűjtenél inspirációt az első alkotásodhoz, menj a Postamúzeumba!

 

pom_26496.jpg

 

Miket láthatsz?

Bélyegekkel teljesen beborított, lemezborítóból hajtogatott, fényképekkel, grafikákkal, tollal és viaszpecséttel díszített borítékok, színesre pingált vágódeszka és fiókoldal, maratott üveglap, bőr tokból kikandikáló postakürt, tejesdobozokból készült csomag – mindezek postán továbbított valódi küldemények , melyeket szeptember 16-ig láthatsz a Postamúzeumban!

A kreatív pályázatot a Postamúzeum és a Kelet-Európa Modern Képtár hirdetette meg mail art, küldeményművészet, képzőművészet műfajokban Magyar Posta 150 címmel. A pályázatra 86 alkotás érkezett. Mindegyik pályázaton megjelent a humor, a játékosság és az alkotókedv. A kiállítást szeptember 16-ig tekintheted meg.

Ízelítő a Mail Artokból:

pom_26513_m.jpg

pom_26554.jpg

pom_26538.jpg

Forrás: Postamúzeum
Fotók: Hajdú
József

 

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr8114022914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása