Anyák napi bélyegek 1957-től napjainkig

2018. április 09. MagyarPosta

Idén május 6-án lesz Anyák napja. Mindenütt a világon hagyomány, hogy megünnepeljék az év egy napján az anyákat. A legtöbben virággal, a gyerekek verssel, a távolélők képeslappal köszöntik őket. Az anyák iránti tiszteletet és végtelen szeretetet számtalanszor örökítették meg bélyegeken is a világ több országában.

Íme, ízelítőül, a világ számos tájáról gyűjtöttünk nektek anyaságot ábrázoló bélyegeket az elmúlt mintegy 60 évből:

 

anyak_napja_1957_rainbow_stamp_club_1.png

1957. Egyiptom

 1969_kina.png

 1969. Kína

003_anyasag_preview.jpg

1974. Magyarország (Kass János: Anyaság)

laosz_1989_stampboards.jpg

1989. Laosz

senegal_2009.jpg

2009.Szenegál

Szeretetet kifejezni sokféleképpen lehet: szavakkal, érintéssel, odafigyeléssel, együtt töltött idővel, és néha ajándékozással, csupán azért, hogy örömet szerezzünk szerettünknek.

Tudtad, hogy a Magyar Posta személyes bélyeg szolgáltatásával Te is készíthetsz egyedi ajándékot?

Te választod ki, hogy milyen kép kerüljön a bélyegre. Ez lehet a rólad, vagy édesanyádról, nagymamádról készült kép, vagy akár közös fotó is.

A weboldalunkon található szerkesztő felületen könnyedén feltöltheted fotódat, és az alapív kiválasztása után akár pár kattintással megrendelheted a személyre szabott egyedi bélyegedet. A bélyeggel feladhatod képeslapodat, leveledet, de a mappába, képkeretbe helyezett bélyegív is emlékezetes ajándék lehet.

Próbáld ki itt.

Forrás: www.stampboards.com és www.rainbowstampclub.blogspot.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr3313820834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása