Trónok harca bélyegen is

2018. január 26. MagyarPosta

A Trónok harca rajongóinak kedvében járt a brit királyi posta azzal, hogy nagyon látványos bélyegeket készített a sorozat karaktereiről. A 15 bélyegből álló kollekciót idén január 23-án adták ki.

got.jpg

A Royal Mail Trónok harca bélyegkibocsátását a sorozat népszerűségén kívül az is indokolja, hogy az epizódokban brit és ír forgatási helyszínek is jócskán szerepelnek, valamint több brit és ír szereplő is játszik a filmben. És ha mindez nem lenne elég: a jelmeztervezés és más kapcsolódó filmes munkálatokból is derekasan kivették részüket a britek a filmsorozat készítése során.

A bélyegeken a sorozat eddigi hét évadából fotószerű ábrázolással láthatók a központi szereplők, a sorozatból vett montázsképekkel együtt. 10 bélyeg egy-egy emberi szereplőt mutat be, 5 pedig nem emberi karaktert, hanem a sikersorozat különleges lényeit, elemeit:

a bélyegeken Sansa Stark, Jon Snow, Eddard Stark, Olenna Tyrell, Tywin Lannister, Tyrion Lannister, Cersei Lannister, Arya Stark, Jamie Lannister és Daenerys Targaryen arcát ismerhetik fel a rajongók. A nem emberi karakterek pedig a sárkányok, az óriások, a Vastrón, a rémfarkasok, az Éjkirály és a Mások serege.

A bélyegek megrendelhetők a royalmail.com/gameofthrones oldalon. Jó hír a rajongóknak: a rendelésnek nincs külön postaköltsége, az oldalon feltüntetett árakon kívül nem kell plusz pénzt fizetni, ha valaki Magyarországra szeretne rendelni!

Fotó forrása: Royal Mail

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr8613605091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása