Ilyen egy postás példakép!

2017. szeptember 13. postas_nick

Örömet és hitet kézbesíteni másoknak - ez nem egy klasszikus postai feladat. Van olyan postás, aki mégis hivatásszerűen segített így a rászorulóknak.uzi.jpg

Egy igazi postás példakép

Az idei jubileumi emlékévben indított Postás Példakép Díj elsődleges célja, hogy megismerhessük a legkiválóbb postásokat és az ő történeteiket. Olyan kivételes, példaértékű postásokról szerezhetünk ugyanis tudomást, mint például az a kézbesítő, aki éveken keresztül kézbesített jó szót, motivációs üzeneteket egy olyan környéken, ahol az ott lakók rendkívül nehéz körülmények között élik mindennapjaikat, sokszor kilátástalanul tekintve a jövőjükre.

Az apró, kézzel írt gondolatok ugyan nem oldották meg a problémákat, mégis nagy hatással voltak olvasóikra pozitív életszemléletükkel. A postás a csomagok, levelek kézbesítése mellett ily módon örömöt és hitet (is) vitt a címzetteknek.

A papírra vetett segítő gondolatok azóta kinőtték a postás táskát, de sokak legnagyobb örömére az interneten bárki számára elérhetőek lettek.

Te ismersz olyan postást, akit egy egész országnak érdemes lenne megismernie?

Írd meg nekünk röviden szeptember 15-ig, hogy miért, s jelöld őt a díjra. Ráadásul ha a te jelölted nyer: te is nyerhetsz! 

Részletek: Postás Példakép Díj

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr3712823290
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása