Bélyeglabda

2017. június 15. postas_nick

Igazán friss és nyárias bélyeget bocsátott forgalomba az amerikai posta: szinte legurulnak a borítékokról a bélyeglabdák!

ball_blog_1.jpg

A június 14-én kibocsátott bélyegsorozat az amerikaiak sportszeretete előtt tisztelet. Legyen szó golfról, amerikai fociról vagy a kosárlabdáról: kétségtelen a kapcsolódás az ország és a sportágak között, hiszen emberek milliói művelik ezeket Amerikában. A Have a Ball! címet viselő bélyegkisív 8 labdajátékot elevenít fel, az ikonikus labdákat mutatva be kerek alakú bélyegeken. 17-have-a-ball2.jpgA sorozatban a kosárlabda, baseball, futball, golf, kickball, amerikai foci, tenisz és röplabda szerepelnek. További extra, hogy a nyomtatás során törekedtek a különleges textúra kialakítására is, így a bélyegek tapintása igyekszik visszaadni az eredeti sporteszközök jellegzetes tapintását.

A bélyegeket Mike Ryan tervezte Greg Breeding art director projektvezetővel együtt. Daniel Nyari tervezőművész pedig a bélyegötletekkel járult hozzá a színes, vidám végeredményhez, amely a Forever bélyegsorozat részeként már kapható.

Forrás: USPS

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr7512577023
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása