Merre jár a csomagod?

2017. június 07. postas_nick

Hasznos új funkciókkal és még több információval bővült a Magyar Posta nyomkövető rendszere. Nézzük a részleteket!      

nyomkovetes_elonezet_1.jpg

FELHASZNÁLÓBARÁT MEGJELENÍTÉS

A mobileszközökön való helyes megjelenítéshez elengedhetetlen reszponzív kialakításnak (az aktuális készülék kijelzőfelbontását és méretét figyelembe vevő, rugalmas nézet) köszönhetően kényelmesen informálódhatsz küldeményed aktuális hollétéről.

A szolgáltatás arculatát színesítettük, az egyes funkciókra animációkkal hívjuk fel a figyelmet.

STRUKTURÁLT, ÁTLÁTHATÓ TARTALOM

A menürendszerben küldeménytípusonként jól láthatóan elkülönülnek egymástól a levél- és csomagküldemények, így több különböző küldeményinformáció lekérdezése esetén is egyértelműen megtalálhatod, amire kíváncsi vagy.

NYELVVÁLASZTÁSI LEHETŐSÉG

A szolgáltatás három nyelven is elérhető, a magyar mellett angol és német nyelven segítve a küldemények életútjának ellenőrzését, figyelemmel követését.

MÉG TÖBB INFORMÁCIÓK

1. Részletesebb küldeményadatok

Nagyobb hangsúlyt kap a küldeményadatok feltüntetése, így a rendszerben nemcsak egy küldeménynapló jelenik meg a kézbesítési státuszokkal, hanem a küldeményhez tartozó fontosabb információk is, mint például a feladó neve, a kézbesítés típusa, őrzési idő, a kézbesítés helye vagy a küldemény típusa.

 2. Logisztikai események

Mostantól nemcsak a felvételi vagy kézbesítési eseményeket láthatod a küldeményekhez kapcsolódóan, hanem az egyes feldolgozási, továbbítási fázisok is bekerülnek a küldemény részletes életútnaplójába. Ezáltal pontosabb képet kaphatsz arról, hogy éppen hol tart a keresett küldemény.

3. ÉnPostám bejelentkezés esetén több adat megjelenítése

Ha ÉnPostám fiókodon keresztül indítod el a nyomkövetésben a küldeménykeresést: több információ állhat rendelkezésedre, például a küldemény típusa, értéke, súlya, mérete vagy a címzett adatai.

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció is kiegészült a fenti újításokkal: az alkalmazáson keresztül a keresett küldeményről kapott értesítő üzenetek a küldemény státuszváltozásaira helyezik a hangsúlyt.

ÚJ KIEGÉSZÍTŐ FUNKCIÓK

Mostantól keresési eredményedet, vagyis a küldemény életútját bemutató információkat könnyedén ki is nyomtathatod, de e-mailes továbbításra vagy az adatok exportálására is lehetőséged van. iphone-654728_2.jpg

 

Próbáld ki te is a megújult nyomkövető rendszert!

Korábban is írtunk már a nyomkövetésről a blogon, a mobil applikációval kapcsolatban pedig hasznos tudnivalók itt elérhetők!

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr412112657
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása