Művészet kartondobozból

2017. április 27. postas_nick

Egy fiatal japán művész papírdobozokból készít vagány, kreatív szobrokat: készített már csillagrombolót és sportcipőt is.

amazon-cardboard-box-artist-monami-ohno-japan-15-5900acfe6cb83_700.jpg
 

Klasszikus kartondobozok kelnek új életre a japán Monami Ohno kezei között: a fiatal művész a dobozokban meglátja azokat a lehetőségeket, amelyek bennük rejlenek. Az érdeklődés az Osakai Művészeti Egyetemen töltött tanulmányi évek alatt indult el a 3D animációs képzéshez kapcsolódóan. A modellezési folyamatok gyakorlásához kiváló alapanyagul szolgáltak az Amazon vagy más csomagküldő vállalatok által használt kartondobozok.

Maga sem gondolta volna, hogy tényleg a gyakorlat teszi a mestert! Monami ugyanis mostanára nemzetközileg ismert kartonszobrász lett, akinek alkotásait sokan követik Instagram oldalán is. Szobrai között találunk sportcipőt, harckocsikat, fegyvereket, űrhajókat, számítógépes játékalakokat, a Csillagok háborúja közkedvelt figuráit és járműveit, de meglepő művek is felbukkannak: érdekes kísérletezésként csipszes zacskó és dobozos üdítő is készült már papírdobozokból.amazon-cardboard-box-artist-monami-ohno-japan-32-5900ad24bb7c9_700.jpg

Az alkotó és művei - Fotó: Monami Ohno

Csokorba szedtük az alkotások egy részét, nézzétek meg, mit "rejtenek" a kartondobozok! 

 Fotók: Monami Ohno

Forrás: boredbanda.com

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr6212457995
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása