Európából, szeretettel

2017. február 09. postas_nick

Az MPL Europe Standard szolgáltatással csomagodat Európán belül kedvező áron, szuper feltételekkel adhatod postára.   

mpl_es_blog_nemteli.jpg

A Magyar Posta 2016 őszétől a nemzeti posták közül az elsők között csatlakozott a DHL Parcel Europe hálózathoz annak érdekében, hogy Európa egész területén kedvező feltételekkel és gyorsabban szállíthassa a csomagokat.

Az új csomagszolgáltatás: MPL Europe Standard

Azért érdemes az új, MPL Europe Standard szolgáltatást választani, mert a csomagodat folyamatosan nyomon követheted és a feladott csomagokat szombaton is kézbesítik a célországokba. Ráadásul a hálózati együttműködésnek köszönhetően kedvező árakkal és rövid átfutási időkkel lehet számolni a csomagfeladáskor. Nem utolsó sorban a szolgáltatás használatával díjmentes értékbiztosításra nyílik lehetőséged 150 000 Ft értékhatárig.

_mg_7454_1k.jpg

Az MPL Europe Standard szolgáltatással ráadásul ÉnPostám hűségpontokat is gyűjthetsz, illetve meglévő pontjaidat erre is beválthatod.

A DHL Parcel Europe hálózat

A DHL Parcel Europe célja, hogy egységes, kedvező árú szolgáltatást nyújtson Európa egész területén, ehhez csatlakozott most a Szlovén Posta mellett a Magyar Posta is. A megállapodás keretében a DHL Parcel Europe logisztikai hálózatán keresztül érkező küldemények magyarországi kézbesítését a Magyar Posta végzi. 2016 decemberétől pedig a Magyar Posta MPL Europe Standard szolgáltatását igénybe vevő ügyfelek küldeményeinek kézbesítését az országhatáron kívül a DHL Parcel Europe hálózatának tagjai látják el.

A szolgáltatásba bevont országok köre folyamatosan bővül, a jelenlegi 16 országhoz (Ausztria, Belgium, Csehország, Hollandia, Lengyelország, Luxemburg, Németország, Svédország, Szlovákia, Franciaország, Norvégia, Dánia, Finnország, Lettország, Litvánia, Észtország) csatlakozott ősszel Szlovénia és Magyarország. A választható célországok aktuális listáját és a szállítási időre vonatkozó információkat megtalálhatod az Országlapok oldalon.

021_orszaglapok.JPG

Ezekre figyelj oda a csomagfeladásnál

Korábban már összegyűjtöttük, hogy mire érdemes odafigyelni csomagfeladásnál. Ha kíváncsi vagy, kattints ide a tuti tippekért!

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr5212047901
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása