Postázd a nyarat képeslapon!

2016. szeptember 01. postas_nick

Saját képeslapokat készíthetünk és küldhetünk egy pillanat alatt a Sender! applikációval. Lássuk, mit tud az alkalmazás! sender_screenshot_04_kisebb_6.jpg

Ma már nem telhet el utazás anélkül, hogy ne készülne róla fotó, s ne osztanánk meg közösségi felületen, e-mailben vagy sms-ben ismerőseinkkel, szeretteinkkel. Azonban egészen más dolog egy igazi „hús-vér” képeslapot kapni. Ráadásul ezt most már digitális eszközeinkkel is megtehetjük: saját kütyünkkel készíthetünk ugyanis egyedi képeslapot a kiválasztott friss fotóval, akár utunk legizgalmasabb, legkülönlegesebb pontjáról.

Ehhez csak egy applikáció kell, amibe feltöltjük a képet, kiválasztjuk a dizájnt, megírjuk az üzenetet, a többit pedig a posta elintézi. Kinyomtatják a képeslapot és kézbesítik a címzettnek. Korábban írtunk a cseh postánál fennálló lehetőségről, mostantól pedig már egy Magyar Posta által fejlesztett applikáció is rendelkezésre áll.

A Sender! applikációval gyönyörű, profi minőségű, egyedi képeslapokat készíthet bárki percek alatt. A szerkesztés egyszerű: többféle sablon és matrica, keretek, fotóeffektek dobják fel a kreatívkodás folyamatát. Ha megcímezted és megszövegezted a lapot, akkor már csak a címzett címét kell beírni, s el is indul saját útján a képeslapunk.

Néhány sablon ízelítőül:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr108414320
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása