Illatos, puha téli táj

2015. december 01. postar

Furcsa dolog ezeket a szavakat egy bélyeggel kapcsolatban leírni, márpedig az egyik luxemburgi karácsonyi bélyeggel ez a helyzet. Ugyanis egy hagyományos, bár úgyis nyilván gyönyörű téli tájképet felújítottak különböző művészi fogásokkal.

luxemburgi_teli_belyeg.jpg

Az eredetileg fekete-fehér tájfotókat az alkotó Jacques Schneider színekkel, igazi kontrasztokkal dobta fel. A meleg narancsos és a hideg világoskék szépen kiemelik egymást. Ráadásul a narancsos fák puha borítást kaptak, így akár érdemes megsimogatni is a bélyegek felületét, ráadásul illatosították is a bélyegképet.

A művészt saját bevallása szerint is a szokatlan és a különleges vonzza. Az egész biztos, hogy ezeknek a „követelményeknek” sikerült megfelelnie ezekkel a bélyegekkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr18130226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása