Hajtóvadászat egy különleges bélyegért

2015. június 30. postar

Ted és Jennifer Európában nyaralnak, amikor megvásárolnak egy antik tárgyat, amely azonban egy különleges ritkaságot rejt. A bélyeget. Ezt ők persze nem tudják, így gyanútlanul keverednek számos kalandba, sőt a múlt, a történelem viharai is átcsapnak felettük. Brian A. Hawkins A bélyeg című regénye nem csak a filatelisták számára rejt igazi izgalmakat.

konyv_stamp.jpg

Az 1940-ben, egy csehszlovák mester által készített egyedülálló bélyeget egy elszánt zürichi gyűjtő, maga a brit királyi bélyeggyűjtemény őrzője, egy japán milliárdos és a brit titkosszolgálat is meg akarja szerezni. 

Az évtizedekig rejtegetett náci bélyeg szégyenteljes titkot őriz, ami újraírhatja a történelmet. A bélyeget és a gyanútlan párt az egész világon végigüldözik, miközben a kalandos történet a nagyon gazdag filatelisták exkluzív világába és az úri klubok zárt ajtaja mögé is bepillantást enged. Az üldözésnek persze egy jó krimihez illően áldozatai is vannak, a különleges bélyeg sorsa pedig komoly fordulatot vesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr167583450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása