Már személyi kölcsönt is lehet a postán igényelni

2015. június 29. postas_nick

Egyre több dolgot tudunk manapság elintézni a postán: a klasszikus ügyintézés, számlabefizetés, levél- és küldeménykezelés mellett már több pénzügyi szolgáltatást is igénybe lehet venni, amelyek megkönnyíthetik a mindennapjainkat vagy hosszú távú befektetést jelenthetnek.

Az innovációt és az ügyfélbarát hozzáállást jól mutatja, hogy a vállalat igyekszik valamennyi élethelyzetre megoldást kínálni, s egy-egy felmerülő pénzügyi területre vonatkozó igényt kielégíteni. Éppen ezért a biztosítások, megtakarítások és bankszámlacsomagok, befektetési lehetőségek sora most egy Személyi Kölcsön termékkel egészült ki.

Június végétől csaknem 80 postán elérhető az új, könnyen igénybe vehető Posta Személyi Kölcsön. Július közepétől pedig már 345 postán lesz igényelhető. A kapott összeg szabadon felhasználható a személyes igényeknek megfelelően.

Érdemes mostantól még komplexebben gondolkodni a postáról.

További részletek itt érhetőek el: https://www.posta.hu/penzugyi_szolgaltatasok/posta_szemelyi_kolcson

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr977582630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása