Postást felveszünk a Déli-sarkra!

2015. február 23. postar

Álláshirdetés látott napvilágot az Antarktisz Örökség Alap honlapján, amelyben a világ legdélibb postahivatalába keresnek vállalkozó szellemű alkalmazottat.

pingvinposta.jpg

A feltételek között szerepel, hogy jól kell bírni a hideget, az alváshiányt és az sem árt, ha a jelentkező kedveli a pingvineket. Ugyanis a Port Lockroy-i bázis környékén, ahol a munkahely található több mint kétezer szamárpingvin él. Az egyik kitétel az álláshirdetésben a koordinált mozgás, vagyis képes-e a jelentkező nehéz dobozokat egyensúlyozni csúszós sziklákon, hóban úgy, hogy menet közben pingvineket is le kell szerelnie. Nem baj, ha egyszerre jó kézügyességgel rendelkezik, jó előadó, idegenvezető.

Az ember azt gondolná, hogy egy ilyen helyen nincs túl sok munkája egy postai alkalmazottnak, de mekkora tévedés, ugyanis számos különleges kalandra éhes turista keresi fel a területet március és november között, akik több mint 70 ezer lapot küldenek szét a világon ebből a sarkvidéki postahivatalból.

pecset.JPG

Évente négy embert foglalkoztatnak a hivatalban, a bérezés, ha a különleges körülményekre is tekintettel vagyunk, nem is igazán kiemelkedő, 1100 font mintegy 450 ezer forint, bár alighanem a fizetést nem nagyon van hol elkölteni, így a megtakarítás jelentős lehet. A jelentkezési határidő február 27.

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr667189861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása