Erzsébet-utalványt is vehet a postán!

2014. szeptember 23. postar

A munkáltatók már nem csak az Erzsébet Utalványforgalmazónál szerezhetik be a cafeteriaként szolgáló utalványokat, hanem 2200 postán is.

erzsebet.jpg

2014 szeptemberétől a két cég megállapodása értelmében az utalványcsalád egyes tagjai a postákon is beszerezhetőek lesznek, ami különösen a kis és közepes cégeknek jelenthet majd könnyebbséget. 600 posta állandó készlettel rendelkezik, így ott bármikor megvásárolható, a többi hivatalban pedig megrendelhetők az utalványok.

Így például:

Étkezési Erzsébet-utalvány

Ajándék Erzsébet-utalvány

Iskolai Erzsébet-utalvány

Kultúra Erzsébet-utalvány

Sport Erzsébet-utalvány

erzsebet_grafikon.jpg

Az utalványok adóterhe jelentősen kisebb, mint a készpénz kifizetéseké, és sok területen már értékhatár nélkül adhatók. Ha tájékoztatás szükséges a választáshoz a felhasználhatóságról, egyéb kritériumokról, azt helyben is megkaphatják a munkáltatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://posta.blog.hu/api/trackback/id/tr786706441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása